Lid worden

Bij ons mag je drie keer gratis meetrainen om te ervaren hoe het is om bij ons te volleyballen. Als je wilt meetrainen stuur eerst dan een mail naar tc@csvzwolle.nl. De Technische Commissie neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor een proeftraining. Zij bekijken welk team het beste bij jou past en welke mogelijkheden er zijn.


Aanmelden als lid

Als je je wilt aanmelden voor ons vereniging, vul dan het CSV aanmeldingsformulier volledig in en stuur deze, samen met een digitale pasfoto naar penningmeester@csvzwolle.nl. Invullen kan door na het downloaden van het formulier deze via de rechtermuisknop te ‘Openen in Word’.

Zorg bij je aanmelding dat wij een recente pasfoto krijgen die recht van voren is genomen. Het moet een ‘portrait’ (staand) formaat zijn waarbij de ogen goed zichtbaar zijn en kleur. We moeten namelijk een NeVoBo-spelerspas voor je maken.  

Als je als nieuw lid al in het bezit bent van een NeVoBO spelerspas, maar deze niet meer voorhanden hebt, wordt € 5,00 in rekening gebracht voor het aanvragen van een duplicaatpas.