MIZUNO INDOOR CLUB TOUR

CSV volleybal organiseert op 26 augustus in samenwerking met Reuvers sport en sportmerk Mizuno een speciale avond. Zo kun je vrijblijvend de allernieuwste indoorschoenen proberen. Omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is, krijg je dan persoonlijk advies op maat van een Mizuno schoenexpert.

Mizuno is niet alleen de officiële schoensponsor van de Nevobo. maar het merk staat met bijna 110 jaar productontwikkeling ook al jaren bekend als indoorspecialist. Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Daarnaast staan de deskundige verkopers van Reuvers Sport voor je klaar met hun kennis, ervaring en persoonlijk advies.
Locatie
We ontvangen je daarom graag op 26 augustus in onze winkel.. Het Reuvers sport team en de Mizuno Tech Rep kunnen je alles vertellen wat je wilde weten over indoor schoenen en hun specifieke eigenschappen, waarna je de schoenen direct kunt testen.

Wij geven deze avond 20% korting op de Mizuno schoenen. Deze kan je dan aan het eind van de week ophalen.
Tevens is Innofeet voetencentum aanwezig om bij eventuele klachten advies te geven. Zij zijn gespecialiseerd in het oplossen van klachten tijdens het sporten.

CSV volleybal, Reuvers sport en Mizuno hopen jou te zien op 26 augustus tussen 18.00 en 21.00 uur in onze winkel aan de Assendorperstraat 126. Ben jij nou verhinderd deze avond? Het is ook mogelijk om zelf met Reuvers per mail een afspraak te maken.

Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *