Nieuwe activiteit: Treasure Hunt 29 mei

 

Hallo volleyballers, hier zijn we weer. Er staat weer een leuke activiteit gepland, namelijk de Fysio038 Treasure hunt! Deze kon helaas twee keer door de corona maatregelen niet doorgaan, maar nu is het toch echt zo ver: ponging 3!

Tijdens een Fysio038 Treasure hunt wordt je een echte Sherlock Holmes. Door middel van verborgen aanwijzingen op verschillende locaties in de Zwolse binnenstad ga je op zoek naar ‘de schat’. Lukt het jouw team om als eerste de mysteries op te lossen?

De Fysio038 Treasure hunt zal plaatsvinden op zaterdag 29 mei. Je kunt je aanmelden als groepje van 4 of individueel. Individueel aanmelden is natuurlijk enorm leuk als je wat meer mensen uit de vereniging wilt leren kennen. De activiteit zal rond 14:00 starten en tot ongeveer 15:30 duren. Gezien we de ontwikkelingen rondom de coronamaatregelen nauwlettend in de gaten houden, horen jullie de precieze locaties nog van ons. Mocht het tegen 29 mei mogelijk zijn, kijken we ook nog of we ergens (veilig) met zijn allen kunnen afsluiten.
De kosten van de Fysio038 Treasure hunt zijn 2 euro per persoon. De activiteit zal volledig corona-proof plaatsvinden. De treasure hunt is namelijk buiten waar voldoende afstand kan worden gehouden.

Via deze link kun je je aanmelden: aanmelden treasure hunt

We hopen je graag te zien op 29 mei! Voor vragen over de treasure hunt kun je ons mailen via activiteiten@csvzwolle.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *