Sponsoring

Leuk dat je komt kijken wat de mogelijkheden voor sponsoring zijn bij onze volleybalclub CSV! Wij zijn altijd op zoek naar sponsoren uit de regio om elkaar te kunnen versterken.


Over de vereniging

CSV bestaat op dit moment uit 23 teams (14 dames- en 9 herenteams) en een grote groep recreanten. Met ruim 290 senioren-leden is CSV dé volleybalclub met het grootste aantal volwassenen in Zwolle. Deze leden komen uit alle wijken van Zwolle, waarmee de vereniging buitengewoon goed vertegenwoordigd is in de gehele stad. Het grootste deel van onze leden valt in de leeftijdscategorie 20 tot 35. De vereniging zit goed in elkaar, een gedegen bestuur, veel vrijwilligers, enthousiaste sporters en een goede sfeer.

Noord-Oost Nederland

CSV speelt wedstrijden voornamelijk in Noord-Oost Nederland. Thuiswedstrijden worden op dinsdag, vrijdag en zaterdag gespeeld in On Campus. Dankzij onze sponsoren kunnen we o.a. het contributiebedrag aantrekkelijk houden voor onze (toekomstige) leden. Bovendien kunnen we investeren in de toekomst van de vereniging.


Sponsorpakketten

Onderstaande tabel geeft inzicht in de mogelijkheden voor sponsoring bij CSV. Uiteraard zijn er ook combinaties mogelijk. Een sponsorpakket proberen wij altijd zoveel mogelijk op maat te maken zodat zowel onze sponsor als onze vereniging er het beste uithaalt.

*Als naamsponsor ben je te zien in ranglijsten, krantenartikelen, wedstrijd aankondigen, programmaboekjes etc.

Naast de vermeldingen van het logo, zoals hierboven uiteen gezet in de pakketten, biedt CSV ook exposure aan via online kanalen. Zo hebben we een groot bereik op Facebook en is het mogelijk om elk seizoen een aantal keer als sponsor van de week uitgelicht te worden op Facebook en onze website (vanaf pakket zilver). Daarnaast zal sowieso elke sponsor in 1 of meerdere berichten per seizoen (afhankelijk van pakket) vermeld worden. Zo kun je denken aan leuke acties die we onze leden aan kunnen bieden of een mooi verhaal over jouw bedrijf. De inhoud van deze berichten zal altijd in overleg zijn.


Sponsor worden?

Heb je interesse gekregen om CSV te gaan sponsoren of heb een vraag over de sponsormogelijkheden? Neem dan gerust contact op met de sponsorcommissie via sponsor@csvzwolle.nl.