Onze sponsoren

 

Fysiotherapie De Dobbe

Fysiotherapie DE DOBBE is een zeer veelzijdige fysiotherapiepraktijk in Zwolle, zichtbaar in de zaal  en op de trainingspakken van Dames 1.

U kunt bij er terecht voor allerlei problemen. Onder meer rug-, gewrichts- en spierklachten. Maar denk ook aan revalidatie vanwege long- en hartproblemen. En aan behandelingen na een operatie. Op maandagen houdt Jurgen Snijder wekelijks een sportspreekuur van 20.00 uur tot 21.00 uur bij CSV.

Het inloopspreekuur is bedoeld voor blessures die zijn ontstaan tijdens wedstrijden en/of trainingen, of klachten die het sporten beïnvloeden.

Mocht je twijfelen over een pijntje of een langdurige klacht; dit inloopspreekuur bied je misschien uitkomst. Het is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk, dus stap gerust eens binnen.

Als CSV lid is de eerste screening en intake gratis. Mocht hier een behandeling uit voortvloeien dan gelden daarvoor de voorwaarden van uw zorgverzekering. De afspraak wordt direct tijdens het sportspreekuur gemaakt en vindt binnen 24 uur plaats in onze praktijk.

 

UNGO - The balls that keep you moving
UNGO – The balls that keep you moving

UNGO is tijd voor ontspanning. 
Er zijn ontzettend veel verschillende massageproducten op de markt en vaak blijken het dure en/of onhandig grote werktuigen. En dat terwijl er goedkopere alternatieven zijn.

Eén van de meest effectieve producten blijkt nog steeds een simpele rubberen bal te zijn. Wereldwijd wordt de Lacrosse bal gebruikt als massagebal. Ja je hoort het goed, een Lacrosse bal, van die sport met die vangnetjes :-).

Deze bal leent zich er uitstekend voor om als massagebal door het leven te gaan. En wordt door velen zelfs fijner ervaren dan ‘echte’ massageballen of de veelgebruikte tennisbal.

Informeer bij UNGO om als CSV lid aantrekkelijk in bezit te komen “The balls that keep you moving”

 

 

 

Gereformeerde Hogeschool Viaa
VIAA is een Gereformeerde Hogeschool met een uitgesproken karakter, zichtbaar in de zaal en als shirtsponsor van Heren 1.
Aan Hogeschool Viaa studeren ongeveer 1600 studenten. Niet zo’n grote school dus, maar toch divers genoeg om allerlei verschillende relaties en vriendschappen te maken met je medestudenten. De kleinschaligheid van de school zorgt voor een persoonlijke benadering van jou als student.

 

 

Energy Traffic Eduction
Energy Traffic Eduction

Energy Traffic Education is in Zwolle is al 16 jaar jouw betrouwbare partner om je autorijbewijs, motorrijbewijs of bromfietsrijbewijs te halen, zichtbaar in de zaal en bij Dames 5.

Nog geen rijbewijs en je wilt hem halen? Je bent welkom bij Energy Traffic Education

 

Dierenspeciaalzaak Kloosterman 

Dierenspeciaalzaak Kloosterman is al meerdere jaren verbonden als sponsor bij CSV en is te vinden als shirtsponsor bij Heren 3 . Dit jaar prijkt haar logo ook op de shirts van Heren 1.

Dierenspeciaalzaak Kloosterman is gevestigd in Dalfsen.

Klantgericht! Denken super goed mee! Geen verkooppraatjes, alleen het beste voor jou en je dier.

 

 

 

HHB Organisatie en Coaching

 

HHB Organisatie & Coaching is de hoofdsponsor van Heren 1, zichtbaar in de zaal en bij Heren 1.

De missie van HHB is om bedrijven en instellingen te ondersteunen bij de bedrijfsvoering en helpen richting te geven aan het management en de medewerkers op het gebied van relaties en bedrijfsprocessen.

Heb je behoefte aan iemand die je vanuit een deskundige en positieve houding bij staat tijdens de start van je onderneming? Of zie je doorgroeimogelijkheden, maar weet je niet hoe je bepaalde zaken moet aanpakken? Kies dan voor de coach van HHB!

 

Kattenkliniek Zwolle, Assendorp

De Kattenkliniek van Zwolle is de dierenarts voor de kat, zichtbaar bij

Zoekt u een prettige dierenarts en wilt u de beste en minst stressvolle zorg voor uw kat?

In de Kattenkliniek van Zwolle zijn de zorg en de dierenarts volledig ingesteld op uw kat. Er komen geen andere dieren die stressvol kunnen zijn voor katten. Daarnaast zijn dierenarts Frieke Haffmans, dierenarts Leonie Olthof en de assistentes Karen, Merel en Vera helemaal op kattenzorg gericht en weten precies hoe ze met uw geliefde dier om moeten gaan.   Ga gerust eens langs!

 

 

Reuvers, sport speciaalzaak Zwolle

REUVERS Sport Speciaalzaak is dit jaar voor het eerst verbonden aan CSV, zichtbaar bij Dames 1 en Dames 8.

REUVERS Sport Speciaalzaak is al meer dan 87 jaar een begrip in Zwolle en omgeving.

Marco en Ariane zijn de 3de generatie eigenaren en worden bijgestaan door Marjolein en Susanne.

Zij geven u een gedegen advies op basis van vakkennis en jarenlange ervaring.

Zo is REUVERS Sport Speciaalzaak gespecialiseerd op het gebied van tennis, voetbal, badminton,  fitness, running, turnen, ballet, zwemmen en indoorsporten.

Maak als CSV lid van de extra kortingen bij REUVERS Sport Speciaalzaak.

 

Sanisale met vestigingen in Zwolle, Hoogenveen en Groningen is dit jaar een nieuwe sponsor voor onze vereniging en zichtbaar in de zaal, bij Dames 1 en Heren 1.

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer in Zwolle? Wil je goed advies maar niet teveel betalen? Kom dan langs bij Sanisale Zwolle. Winkelmanager Ronald Urbanus heet je samen met Gijsbert van Es en Rodney van Velzen van harte welkom! 

Laat je in de showroom van maar liefst 600 m2 inspireren door het uitgebreide assortiment aan badkamerproducten voor de allerlaagste prijs. Met meer dan 18 jaar ervaring ben je voor deskundig advies op het juiste adres. 

Laat weten dat je lid van CSV bent en geniet van extra voordelen.

 

DJ DUO Boersma en De Boer is dit jaar een nieuwe sponsor voor onze vereniging en zichtbaar bij Heren 1.

Muziek maken en draaien is al jaren een grote passie van de heren. 

Erwin draaide al op veel bruiloften en vond het maar eenzaam zo alleen achter de draaitafels. Sjoerd heeft ook veel ervaring in de muziek-wereld. Hij draaide onder andere menig feest bij sportverenigingen los.

Beide heren hebben vaak alleen opgetreden en zochten eigenlijk een maatje. Zo kwam Boersma en de Boer tot leven. 

Nu genieten zij met muziek mixen en maken! Geweldig toch?  Ondertussen hebben ze zich ontwikkeld tot vaste act op alle CSV feesten. 

Zelf een feest? Benader DJ DUO Boersma en De Boer

 

DOK Business Coaching is dit jaar een nieuwe sponsor voor onze vereniging en zichtbaar bij Heren 1.

 

Tosti World is een hippe en eigentijdse formule in Nederland, zichtbaar bij  Heren 3.

Ham-Kaas is een klassieker, maar er is meer… Ga langs de Grote Markt en geniet van een lekkere tosti.

Werk je op kantoor en wil of moet je een goede lunch regelen, bel dan met Tosti World en geef je bestelling door! Dan staat die netjes op tijd klaar en hoef je niet te wachten!  Klaar met de wedstrijd, dan een tosti halen.

 

Meerveld Installatietechniek is de specialist in het installeren, onderhouden en repareren van uw cv-installatie. Zo bent u altijd verzekerd van warmte in uw huis.

Meerveld Installatietechniek is zichtbaar in de zaal, bij Heren 1 en als shirtsponsor van Dames 4.

Ook voor loodgieterswerk en elektra werkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Door onze samenwerking met meerdere bedrijven kunnen wij u voorzien van de juiste hulpmiddelen voor al uw vraagstukken.

Meerveld Installatietechniek is werkzaam in de omgeving van Zwartewaterland en Zwolle.