Onze sponsoren

Fysio038

Fysio038 is een nieuwe, jonge en sportieve praktijk in Zwolle. Je kan hier terecht voor onder meer rug-, gewricht- en spierklachten of voor de revalidatie na een operatieve ingreep. Op de maandag houden Redmar van Haaster en Jurgen Snijder wekelijks een sportspreekuur van 20.00 uur tot 21.00 uur bij CSV.

Het inloopspreekuur is bedoeld voor blessures die zijn ontstaan tijdens wedstrijden en/of trainingen, of klachten die het sporten beïnvloeden. Mocht je twijfelen over een pijntje of een langdurige klacht; dit inloopspreekuur bied je misschien uitkomst. Het is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk, zoek ons gerust eens op in de zaal.

kijk op www.fysio038.nl voor meer informatie of plan direct een afspraak in

Energy Traffic Education

Energy Traffic Education is in Zwolle is al 16 jaar jouw betrouwbare partner om je autorijbewijs, motorrijbewijs of bromfietsrijbewijs te halen, zichtbaar in de zaal en bij Dames 5.

Nog geen rijbewijs en je wilt hem halen? Je bent welkom bij Energy Traffic Education

Dierenspeciaalzaak Kloosterman is al meerdere jaren verbonden als sponsor bij CSV en is te vinden als shirtsponsor bij Heren 3 . Dit jaar prijkt haar logo ook op de shirts van Heren 1.

Dierenspeciaalzaak Kloosterman is gevestigd in Dalfsen.

Klantgericht! Denken super goed mee! Geen verkooppraatjes, alleen het beste voor jou en je dier.

REUVERS Sport Speciaalzaak is dit jaar voor het eerst verbonden aan CSV, zichtbaar bij Dames 1 en Dames 8.

REUVERS Sport Speciaalzaak is al meer dan 87 jaar een begrip in Zwolle en omgeving.

Marco en Ariane zijn de 3de generatie eigenaren en worden bijgestaan door Marjolein en Susanne.

Zij geven u een gedegen advies op basis van vakkennis en jarenlange ervaring.

Zo is REUVERS Sport Speciaalzaak gespecialiseerd op het gebied van tennis, voetbal, badminton,  fitness, running, turnen, ballet, zwemmen en indoorsporten.

Maak als CSV lid van de extra kortingen bij REUVERS Sport Speciaalzaak.

De Diesignloods is een veelzijdig reclamebureau in Hattem. Zij bedenken strategieën en creatieve concepten voor online- en offline communicatie en verzorgen de vormgeving en de realisatie ervan.

Complete catering, van barbecue tot buffetten. Slagerij van Guilik regelt een complete BBQ catering, voor kleine en hele grote groepen!
https://www.slagerijvanguilik.nl/